SC ROX CONSTRUCT IMPEX SRL este o societate cu raspundere limitata, constituita in conformitate cu Legea 31/1990, in luna august anul 2008 si inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J23/2519/2008 ca persoana juridica romana cu capital integral privat.

Obiectul de activitate al societatii prevazut prin contractul si statutul societatii este foarte amplu si diversificat, cuprinzand atat lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale , cat si lucrari de drumuri, constructii sportive ( stadioane, sali de sport) , lucrari de demolare, lucrari de instalatii (sanitare, electrice, încălzire, climatizare, ventilatie, alimentari cu apa si canalizare), amenajari interioare, exterioare, peisagistica , piscine, restaurari si consolidari.

SC ROX CONSTRUCT IMPEX SRL este o firma cu un portofoliu impresionant si reprezintativ, dinamica si receptive la provocari, a carei echipa de profesionisti a reusit respectarea termenelor de executie pentru toate lucrarile in care a fost implicata.

Societatea a pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizeze un nume care sa inspire incredere si professionalism. A reusit sa formeze un colectiv de oameni de incredere, cu simt de raspundere si caracter profesional. Face tot posibilul ca rezultatele muncii sa fie la cel mai inalt nivel calitativ, partenerii si clientii fiind multumiti de rezultate.
Societatea trateaza cu atentie fiecare amanunt, prioritatea principala fiind satisfactia clientului.

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor executate, sa executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si in conformitate cu principiile protejarii mediului inconjurator.

Unul dintre obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si a noilor tehnologii aparute.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea ROX CONSTRUCT IMPEX SRL ca una dintre cele mai competitive de pe piata.